المكونات
*****
لحم ضاني او اي نوع تحبونه
بذنجان رومي + فلفل رومي + قرنبيط + بصل + ثوم
ارز بسماتي او مصري
زبده + كزبره خضراء
التوابل : ملح + فلفل ابيض + ورق لورو + حبهان + بهار لحم + كركم
الطريقه
*****
نسلق اللحم مع البوكيه جارنيه ( جزر + بصل + ثوم + ورق لورو + كرفس )
نحمر البذنجان بعد ان نقطعه شرائح ونحمر باقي الخضروات
ونحضرر حله ونضعع البذنجان في المنتصف مع الخضروات واللحمه ونضيف الارز ونصنع طبقات متكرره من هذا الخليط
ونضيف كميه من الشوربه المضاف لها قليل من الكركم ونغطيه ونسويه بالطريقه العاديه
وبعد التسويه
نقلب الحله في طبق اللتقديم ويقدم والف هنا ومن هنا جه الاسم المقلوبه وممكن نقدم معه الزبادي
والف هنا