الجمعة، 9 مارس 2012

طريقه عمل عرق تلبيانكو روستو.

المكونات:

عرق تلبيانكو بتلو
روزماري اخضر طازج + بصل + ثوم مفروم وسليم 
البوكيه جارنيه : مجموعه خضروات ( جزر + بصل + ثوم + كوسه + طماطم + كرفس )
زبد
التوابل : ملح + فلفل اسود + كمون + بهار لحم + + روزماري مطحون
الطريقه
***** 
نلف العرق بدوبارره الجزار وممكن نخلي الجزار يلفها لنا بيكون احسن
ونحمر العرق من جميع الجوانب
ونضعه في صنيه ونضع بجانبه البوكيه جارنيه و ونغطيه مع وضع كوب مياه
وندخله الفرن لنسويه
وبعد ان يبرد نفك الدوباره ونقطعه شرائح ويقدم
والف هنا‬ وشفا